Bu Saldırı Kabul Edilemez

Özkaya, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'ndaki öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen şiddet olayını kınadı

Siyaset 7.06.2023 13:39:00 0
Bu Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'ndaki öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen şiddet olayını kınadı. Özkaya, saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Milletvekili Özkaya, öğretmenlere, sağlık çalışanlarına, kamu görevlilerine ve herhangi bir vatandaşa karşı şiddet uygulanamayacağının altını çizdi. Özkaya, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda toplumun hiçbir şekilde kabul etmeyeceği ve karşısında durulması gereken üzücü bir şiddet olayının yaşandığını ifade etti. 

Şiddete maruz kalan öğretmenlerle birebir görüşerek konuyu takip edeceğini belirten Özkaya, öğretmenlere yönelik bu çirkin saldırıyı kınadı. Ayrıca, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözünü şiar edinen bir inancın mensupları olarak bu olayın ne kadar üzücü olduğuna dikkat çekmek istediğini söyledi.

Özkaya, şiddetin hiçbir zaman bir çözüm olmadığını ve kişiler arasındaki anlaşmazlıklarda hukuki yolların kullanılması gerektiğini vurguladı. Öğretmenlere yönelik saldırının kabul edilemez olduğunu belirten Özkaya, büyük emeği olan öğretmenlere yapılan bu saldırıyı asla kabul etmenin mümkün olmadığını dile getirdi. 

Mağdur olan tüm öğretmenlere ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Özkaya, her zaman çocuklarımız ve geleceğimiz için fedakarca görev yapan öğretmenler ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Saldırı Kabul Edilemez

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı