BUDAK'' 15 TEMMUZ MİLLİ İRADENİN TEZAHÜRÜDÜR''

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Başkanı Yusuf Budak 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Gündem 15.07.2023 10:54:18 0
BUDAK

Budak mesajında;

‘’Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanıdır.

Vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihindeki karanlık gecede başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere TBMM Başkanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecellisi  olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmışlardır. Derin duygularımızın tezahürü olarak, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve istikbali için hiç tereddüt geçirmeden sokaklara dökülerek göğsünü hain darbecilere siper eden aziz milletimiz gelecek kuşaklara eşsiz bir örnek sergilemiştir.

 

TÜRKİYE YÜZYILIN DA hep birlikte  birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya var olamaya devam edeceğiz.

 

Türkiye Yüzyılın da geleceğimizi tehdit eden gençlerimizi hızla ölüme sürükleyen, milli irademizin gelecek olan neslimize ihtiyaç duyduğu bir davamız daha var. Bağımlılık…

 

Bağımlılıkla savaşmak, bir milli mücadeledir.

Uyuşturucu ile mücadelemizde hep birlikte hareket ederek zafere ulaşabiliriz. Bağımlılığa karşı başlattığımız savaş; topla tüfekle değil bilinçli aile, bilinçli toplum olmakla başarı elde edeceğimiz bir mücadeledir.  Hep birlikte geleceğimiz olan gençlerimizi bağımlılık denen illetten kurtarmak için hiçbir zaman sönmeyecek bir meşale yaktık, bu meşale de  bir kıvılcım, başlattığımız bu mücadelenin bir neferi olmak için desteklerinizi bekliyoruz. Geleceğimizin milli irademize ihtiyacı var. Bilinçli bir toplum olmaya ihtiyacımız var.

Biz  birlikte bir bütünüz. 

Bu duygu ve düşüncelerle,  tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler ve ailelerine sabır dilerim tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı