BURCU KÖKSAL: ANNELERİMİZ TOPLUMUN TEMEL DİREĞİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Anneler Günü dolayısıyla Zafer Meydanı’nda annelere ve anne adaylarına çiçek hediye etti

Siyaset 12.05.2024 18:44:17 0
BURCU KÖKSAL: ANNELERİMİZ TOPLUMUN TEMEL DİREĞİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Anneler Günü dolayısıyla Zafer Meydanı’nda annelere ve anne adaylarına çiçek hediye etti. 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yeni doğan servisini de ziyaret eden Başkan Köksal, akşam da şehit anneleri, şehit eşleri ve anne olan şehitlerimizin evlatlarıyla bir gelecek.


 
“ANNELERİMİZ TOPLUMUN TEMEL DİREĞİ”

Başkan Köksal annelerimizi onurlandırmak için gerçekleştirdiği jest, büyük ilgi gördü.

Öğle saatlerinde Zafer Meydanı’nda başlayan etkinlikte Başkan Köksal anneleri tek tek selamlarken, çiçek vermesi annelerin yüzlerinde tebessüme neden oldu. 

Meydanda bulunan kalabalık, bu özel günde annelerin hatırlanmasının önemine vurgu yapan Başkan Burcu Köksal’a teşekkür etti.

Etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, annelerin toplumun temel direği olduğunu ve onların sevgi dolu emeklerinin takdir edilmesi gerektiğini belirten Başkan Burcu Köksal ise Anneler Günü'nü sadece bir kutlama günü olarak değil, annelere olan minnet ve şükranın ifadesi olarak görmek gerektiğini vurguladı.


 
“ANNELER BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Şehit annelerimizi de unutmayan Başkan Burcu Köksal, “Anneler bizim baş tacımız, cennet bile annelerin ayakları altında. Annelerimizi bu günde küçük hediyelerle mutlu etmek istedik. 

Şimdi de yeni anne olmuş annelerimizi ziyaret ettik. Akşam da bu vatan için canlarını ortaya koymuş kahraman şehitlerimizin anneleri ile birlikte olacağız. 

Elimizden geldiği kadar bütün annelerimize ve anne adaylarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bütün annelerimizin, anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum. 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere ebediyete irtihal etmiş şehit annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum yaşayan annelerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

#AnnelerGünü #Afyonkarahisar #BaşkanBurcuKöksal #Onurlandırma #ŞehitAnnelereTeşekkür


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 32.5 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 32 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı