CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Başkan Burcu Köksal’ı tebrik etti.

Siyaset 9.05.2024 15:48:12 0
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Başkan Burcu Köksal’ı tebrik etti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Milletvekilleri ile birlikte Belediyeyi ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Afyon bu güne kadar görmediği hizmetleri bizde görecek, bu güne kadar gördüğü yanlışları da bizde görmeyecek” diye konuştu.

“VERDİĞİM SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN ONURUNU YAŞIYORUM”

Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçimlerden önce Genel Başkan Özgür Özel’e verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Sözlerine “74 yıl sonra alınan Belediyemize hoş geldiniz, şeref verdiniz Sayın Genel Başkanım” diyerek başlayan Başkan Burcu Köksal; “Aday olurken biliyorsunuz o gün size ‘Belediye’yi alacağım sizi de o belediye binasında mutlaka misafir edeceğim’ demiştim. 

O sözü yerine getirmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyorum. 

Burada İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, örgütümüze, bütün çalışan arkadaşlarımıza Belediye Meclis üyelerimize İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımıza adaylarımıza ve bu yolda emek veren mücadele eden bütün yol arkadaşlarımıza hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bundan sonra inşallah Afyonkarahisar’da güzel günlere hep birlikte yasayacağız” dedi.

“MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ, İŞ ÜRETECEĞİZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı tebrik etti. 

31 Mart seçimlerinin ardından bütün Afyon’un kazandığına dikkat çeken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazandık, ama şımarmadık, kibirlenmedik.  

Cumhuriyet Halk Partisi olarak asla ve asla kendi başarımızı birilerinin kaybı olarak görmüyoruz. Bütün Afyon kazanmıştır. 

Afyon’daki bir AK Partili, bir MHP’li kendini kaybetmiş görüyorsa biz kusurluyuz demektir. Buyursun gelsin bu odaya Burcu Başkan’a derdini, tasasını anlatsın. 

Buralar partizanlık yapılan yerlerden olmaktan çıkacak. Biz mümkün olan bütün gayretimizle tüm doğru işleri birlikte yapacağız. Afyon’a doğru hizmet edeceğiz. İsraf genelgemiz hazır. 

İsrafı bitirip, hizmeti getirmeye borçları bitirip, doğru yatırım yapmaya insanların yüzünü güldürmeye geldik. Sosyal belediyecilik yapmaya geldik. Yoksulun işsizin kimsesiniz halinden biz anlayacağız.

Bu süreçte bütün Afyon’dan borçları kapatmamızı, enkazı kaldırmamızı onlara hizmeti getirmemizi beklemelerini temenni ediyoruz. Mazeret üretmeyeceğiz, iş üreteceğiz. 

Afyon’da oy veren kimseyi pişman etmeyeceğiz, oy vermeyenleri de imrendireceğiz. Gelsin de bir dahaki seçime burcu Başkan’a, CHP’ye oy vereyim dedirteceğiz” dedi.

“BURCU BAŞKANIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIZ”

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın her anlamda arkasında oluklarını söyleyen CHP Genel Başkanı Burcu Köksal; “Burcu Başkanımızın her anlamda arkasında duracağız, Belediyeler Birliği’nden Afyon için yapılacak katkılarda arkasında duracağız. 

Avrupa’dan bu termal kente sağlık turizm için çok büyük kaynaklar bulacağız. Avrupa Birliği’nin fonlarını harekete geçireceğiz. 

Afyon bu güne kadar görmediği hizmetleri bizde görecek, bu güne kadar gördüğü yanlışları da bizde görmeyecek. Burcu Başkan’la karşılıklı çok oturmuşluğum var. 

Sekiz buçuk yıl birlikte milletvekilliği yaptık, grup başkan vekilim olarak görev yaptı, en son Ankara’da ayrılırken il başkanımla birlikte ‘Ben bu belediyeyi alacağım sizi de Afyonkarahisar’da ağırlayacağım’ demişti. 

Biz bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak her alanda daha çok kadına daha çok gence yer vereceğiz. 

Biz 1980 darbesinden sonra siyaset kalesinin başarı kapısını açamıyorduk, üzerinde üç koca kilit vardı. Arkadaşlarımız da bu konuyu değerlendirdiğimizde dedim ki; anahtarları mutlaka Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu partide bir yere koymuştur, o anahtarları bulalım. 

Aradık bulduk… Birinci anahtar gençlerdi. Cumhuriyet’e emanet ettiği gençler birinci kilidi açtı. İkincisi kadınlardı, en erken seçme seçilme hakkı verdiği kadınlar ikinci kilidi o açtı. 

Üçüncüsü de bilime saygıydı. Bilimsel yöntemlerle çalışmaktı biz de anketlerle, odak grup çalışmalarıyla gün oldu yapay zekâ uygulamaları dedik dalga geçenler oldu seçim akşamı neyin ne olduğunu o günlerdeki emeğimizi çabamızı görmeyenler gördüler. 

Bu vesileyle tekrar Burcu Başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz ’da, Kocatepe’deki görüntüsünü simgeleyen plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

#ÖzgürÖzel #CHP #Afyonkarahisar #BelediyeZiyareti #BurcuKöksal #KadınLiderlik #GençlikPolitikası


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.9 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı