CHP Heyeti, ATSO'yu Ziyaret Etti

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal liderliğindeki CHP heyeti, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Gündem 19.01.2024 17:39:43 0
CHP Heyeti, ATSO

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili, ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 

CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve CHP İl Yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Heyet, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ve diğer yöneticiler tarafından ağırlandı.

Ziyaret sırasında konuşan CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak çıktığı yolda, iş dünyasının görüşlerini önemsediklerini belirterek, 

kentlerini kalkınmış ve gelişmiş bir şehir haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Köksal, iş insanlarının kentleri için önemli bir değer olduğunu ve onların düşüncelerinin kıymetli olduğunu vurguladı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerin iş dünyası ile işbirliği yapmasının önemine vurgu yaptı. 

Serteser, Afyonkarahisar'ın potansiyelini harekete geçirmek için birlikte çalışmanın gerekliliğine işaret etti.

Ziyaretin sonunda ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal'a seçim sürecinde başarılar diledi ve iş dünyasıyla yerel yönetimlerin bir araya gelerek Afyonkarahisar'a değer katmalarının önemine vurgu yaptı.

#CHP #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #İşDünyası #Kalkınma


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: chp heyeti atso'yu ziyaret etti

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı