Çöl: " Eğitim ve öğretim alanındaki önemli adım"

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen sergiye katıldı

İlçeler 8.06.2023 14:06:00 0
Çöl:

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi. Sergi kapsamında sergilenen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dr. Mustafa Çöl, ilçedeki eğitim ve öğretim alanındaki gelişmelere verdiği önemi vurguladı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Alptuğ Ayhan ve Halk Eğitim Müdürü Osman Gönülseven tarafından açılışı yapılan Hayat Boyu Öğrenme Sergisi, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle gezildi. Sergiye emek veren kursiyerlere teşekkür edildi.

Sergi açılışında Sandıklı Gardaş Yarenler Ekibi tarafından gerçekleştirilen bir gösteri büyük beğeni topladı. Farklı yaş gruplarından çocukların sergilediği halk oyunları gösterisi katılımcılardan tam not alırken uzun süre alkışlandı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl yaptığı açıklamada, "Bugün Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Sergisi'nin açılışını gururla gerçekleştirdik. Bu etkinlik, ilçemizde eğitim ve öğretim alanındaki önemli adımlardan biridir" dedi. 

Başkan Çöl, serginin çeşitli yaş gruplarından insanları bir araya getirerek farklı becerileri, hobileri ve ilgi alanlarını keşfetme fırsatı sunduğunu ifade etti. Sergi boyunca katılımcıların el sanatlarından sanatsal aktivitelere, dil kurslarından teknolojiye kadar geniş bir yelpazede sunulan etkinliklere katılma imkanı bulacağını belirtti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi olarak hayat boyu öğrenmeyi teşvik etmek ve toplumun yeteneklerini desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde çalışarak ilçede eğitim ve öğrenme fırsatlarını artırmayı ve her bireyin kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, açıklamasının sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Gönülseven başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm vatandaşları Sandıklı Belediyesi Kent Park Düğün Salonu'ndaki Hayat Boyu Öğrenme Sergisi'ne katılmaya davet etti. İlçenin eğitim ve öğrenme yolculuğunda birlikte ilerlemeyi vurguladı.

Beyaz Belge Haber'den Hanım Sündük'ün Haberi


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: : Eğitim öğretim alanındaki önemli "

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı