Dr. Mustafa Çöl, yeniden görev almaya hak kazandı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliği'ne tekrar seçildi

İlçeler 12.06.2023 11:47:00 0
Dr. Mustafa Çöl, yeniden görev almaya hak kazandı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliği'ne tekrar seçildi. Kütahya'da düzenlenen Sağlıklı Kentler Birliği 39. Meclis Toplantısı'nda gerçekleşen encümen üyeliği seçiminde Dr. Mustafa Çöl, yeniden görev almaya hak kazandı.

Sağlıklı Kentler Birliği'nin 39. Meclis Toplantısı, Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya, Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, birliğin gündemi ve encümen üyeliği seçimi gibi konular ele alındı.

Dr. Mustafa Çöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kütahya'da gerçekleşen Sağlıklı Kentler Birliği 39. Meclis Toplantısı'nda encümen üyesi olarak tekrar seçilmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Birliğimizi ve Sandıklı ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. 139 belediye ile birlikte büyüme ve gelişme çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis Toplantısı'nda, deprem ve deprem sonrası sağlıklı ve dirençli kentler konulu bir sempozyum da düzenlendi. Toplantıda, sağlıklı ve depreme dayanıklı konutlar inşa etmek için yapılan çalışmalar da değerlendirildi.

Beyaz Belge Haber'den Büşra İstek'in Haberi


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: . Mustafa yeniden görev almaya kazandı

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı