DÜNYA İKİNCİSİ BAŞARISINI AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİ

İstanbul'da düzenlenen 15. Wako Open Kickbox Dünya Şampiyonası'nda ve 1. Wako Mediterranean Şampiyonası'nda dünya ikinciliği kazanan Mehmet Kumartaşlı, bu büyük başarısını aziz şehitlerimize armağan etti.

Spor 20.05.2024 14:01:32 0
DÜNYA İKİNCİSİ BAŞARISINI AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİ

İstanbul'da düzenlenen 15. Wako Open Kickbox Dünya Şampiyonası'nda ve 1. Wako Mediterranean Şampiyonası'nda dünya ikinciliği kazanan Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı, bu büyük başarısını aziz şehitlerimize armağan etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı, İstanbul Tüyap Kongre Merkezi'nde 15-19 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen 15. Wako Open Kickbox Dünya Şampiyonası'nda ve 1. Wako Mediterranean Şampiyonası'nda Light Contact 63 kg ve Point Fight 63 kg veteranlar kategorilerinde dünya ikincisi olarak çifte mutluluk yaşadı. 

Spor Bilimleri alanında bu başarıya imza atan tek isim olan Prof. Dr. Kumartaşlı, Türkiye'yi gururlandırdı.

Başarısını Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'na yaptığı ziyaretle taçlandıran Prof. Dr. Kumartaşlı, elde ettiği dünya ikinciliğini aziz şehitlerimize armağan ettiğini belirtti. 

Kumartaşlı, "Bu büyük onuru, vatanımız için canını feda eden kahraman şehitlerimize ve gazilerimize ithaf ediyorum. 

Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum," dedi.

Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı'nın bu anlamlı ziyareti, dernek üyeleri ve şehit aileleri tarafından büyük bir takdirle karşılandı. 

Dernek başkanı İsmail Kumartaşlı, bu jestin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, "Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı'nın bu başarıyı şehitlerimize ithaf etmesi bizler için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. 

Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz," dedi.

#Kickbox #DünyaŞampiyonası #WakoOpen #MehmetKumartaşlı #ŞehitlerimizeArmağan #SüleymanDemirelÜniversitesi #Afyonkarahisar #SporBilimleri #GazilerVeŞehitler #MilliGurur


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.5 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazar 27.1 ° / 12.4 ° Güneşli