El emeği ürünler bu sergide

Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Hünerli Hanımlardan El Emeği Sergisi"nin açılışı yapıldı

Kültür-Sanat 14.06.2023 16:55:00 0
El emeği ürünler bu sergide

Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Hünerli Hanımlardan El Emeği Sergisi"nin açılışı yapıldı. Sergi, belediye başkanının eşi Sevim Zeybek hanımefendinin katılımıyla Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde düzenlendi.

Sergide, hanımların maharetli ellerinden çıkan el emeği ürünler sergileniyor. Kursiyerlerin özenle hazırladığı ürünler, ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Açılışa Vali Yardımcısı Kübra Teymur, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek, Başkan Yardımcısı Murat Öner'in eşi Fadime Öner ve Nermin Erbakan Hanımlar Lokali Müdürü Nesrin Üner gibi önemli isimler katıldı.

"Hünerli Hanımlardan El Emeği Sergisi" 15 Haziran tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Afyonkarahisar Belediyesi, hanımların bilgi ve beceri alanında kendilerini geliştirebilmeleri ve ev ekonomilerine katkı sağlayabilmeleri için bu tür etkinliklere devam edeceğini belirtti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: emeği ürünler sergide

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı