Emirdağ’da Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin Temeli Atıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ’da çocukların güvenle ve huzurla yaşayacakları Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma törenine katıldı

Gündem 27.09.2024 15:49:37 0
Emirdağ’da Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin Temeli Atıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ’da çocukların güvenle ve huzurla yaşayacakları Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma törenine katıldı. Bakan Göktaş, çocuklar için sevgi dolu bir yuva ve eşit fırsatlarla güzel bir gelecek inşa edeceklerine inandıklarını vurguladı.


Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin Temeli Atıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ’da Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada, çocukların güvenli, huzurlu ve neşeli bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeyle, geleceğin inşa edildiğini belirtti.

 


Geleceğe Güvenle Bakan Bir Yuva

Bakan Göktaş, konuşmasında şunları ifade etti: “Bugün çocuklarımızın güvenle, huzurla ve neşeyle yaşayacakları Başak-Özcan Halaç Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma töreni için Emirdağ’dayız. Evlatlarımızın hem fiziksel hem de duygusal ihtiyaçlarını karşılayarak sevgi dolu bir yuva ve eşit fırsatlarla daha güzel bir gelecek inşa edebileceğimize inanıyoruz.”

 


 

Törende Bakan Göktaş, “Bu kıymetli proje hem çocuklarımıza hem de memleketimize hayırlı olsun” dedi.


 


#Emirdağ #ÇocukEvleri #BaşakÖzcanHalaç #MahinurÖzdemirGöktaş #TemelAtma #SosyalHizmetler #Çocuklarİçin

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 28.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 28.8 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.9 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı