Emirdağ'da Rabia-Recep Kuş Anaokulu Hizmete Açıldı

Emirdağ

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve protokol üyeleriyle birlikte, hayırsever aile tarafından Emirdağ’a kazandırılan Rabia-Recep Kuş Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Rabia-Recep Kuş Anaokulu Hizmete Açıldı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde hayırsever Bayram Kuş, Gülbahar Kuş Serin ve Abdullah Kuş’un katkılarıyla inşa edilen Rabia-Recep Kuş Anaokulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve protokol üyeleri katıldı.

 


 

5 Derslikli, 2 Katlı Modern Anaokulu

Cumhuriyet Mahallesinde 2 katlı ve 5 derslikli olarak inşa edilen Rabia-Recep Kuş Anaokulu, modern yapısıyla dikkat çekiyor. Anaokulunda, 2 şubede toplam 25 öğrenciye eğitim veriliyor. Eğitimde kaliteyi yükseltmek ve çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayırseverlerin desteğiyle yapılan anaokulu, bölge için önemli bir katkı sağlıyor.

 


 

Bölge Eğitimine Katkı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırseverlerin desteğiyle eğitime kazandırılan bu tür projelerin toplumun geleceğine önemli katkılar sunduğunu vurguladı. 

 


 


#Afyonkarahisar #Emirdağ #AnaokuluAçılışı #Eğitim #Hayırsever #RabiaRecepKuşAnaokulu #MahinurÖzdemirGöktaş #KübraGüranYiğitbaşı

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge