“Evlerimiz su baskınlarından kurtuldu”

“Evlerimiz su baskınlarından kurtuldu”

Gündem 18.07.2023 10:54:21 0
“Evlerimiz su baskınlarından kurtuldu”

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Uydukent Orhangazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği altyapı ve asfalt çalışmaları mahalle sakinleri arasında büyük bir memnuniyet yaratıyor. 

Mahalle Muhtarı Nihat Aydın, yapılan yatırımların mahalle halkının yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdığını ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Belediye ekiplerinin tüm hızıyla devam ettirdiği asfalt serim çalışmaları kapsamında, Uydukent Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahalleleri'ndeki yağmur suyu çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt döşeniyor. 

Afyonkarahisar Belediyesi, 2023 yılında altyapıyı güçlendirmek ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor.

Muhtar Nihat Aydın, yapılan çalışmalar sayesinde mahallenin büyük yatırımlar kazandığını ve bu yatırımların Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in liderliğinde gerçekleştiğini vurguladı. 

Aydın, "Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bey'e Fen İşleri Müdürümüze, Asfalt Birim Sorumlumuza ve asfaltta çalışan emekçi kardeşlerimize Orhangazi Mahallesi Muhtarı olarak çok teşekkür ediyorum. 

Geçen yıl mahallemizin yağmur suyu hattının yenilenmesi ve havaların düzelmesiyle birlikte bozuk yolların tamamına sıcak asfalt serimi yapıldı. 

Altyapı çalışmalarından dolayı sıkıntılar yaşadık ancak bundan sonra Allah izin verirse sıkıntılarımız ortadan kalkacak. 

Bize sabır gösteren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhtar Aydın, önceki yıllarda yaşanan yoğun yağışlarla birlikte evlerinin su baskınlarına maruz kaldığını belirtti. 

Ancak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in liderliğinde yapılan çalışmalar sayesinde artık böyle bir sorunun yaşanmadığını ifade etti ve mahalle sakinlerinin başkanın adına teşekkür ettiğini belirtti.

Asfalt olmayan yolların hızlı bir şekilde asfaltlandığını ve Başkan Zeybek'in taleplere anında çözüm bulduğunu da vurguladı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu