Filenin Sultanları Paris Yolcusu

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde Japonya'yı mağlup ederek olimpiyatlara katılmayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti

Spor 23.09.2023 17:03:28 0
Filenin Sultanları Paris Yolcusu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde ev sahibi Japonya'yı yenerek olimpiyatlara katılma hakkını kazanmasını büyük bir gurur ve sevinçle karşıladı. 

Bakan Bak, takıma tebrik mesajı yayımlayarak başarılarını kutladı.

Başarıların İstikrarı: Filenin Sultanları

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında, "İşte Filenin Sultanları, işte başarının istikrarı… 

Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluklarının ardından Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde ev sahibi Japonya’yı yenerek olimpiyatlara katılmayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Gururumuz Olmaya Devam Ediyorlar

Bakan Bak, takımın dünya sıralamasında üst sıralarda yer aldığını ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye'yi gururlandıracağına inandığını belirterek, 

"A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarısında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Filenin Sultanlarının başarılarının devamını diliyorum." dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu büyük başarıyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmak için kritik bir adım atmış oldu.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Spor #voleybol #FileninSultanları


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: filenin sultanları paris yolcusu

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false