Gazi Erdem, Askeri Törenle Uğurlandı

Vazife Malulü Gazi Hv. Svnm. Ütğm. Necati Erdem, Emirdağ'da düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı.

Gündem 17.08.2023 14:50:32 0
Gazi Erdem, Askeri Törenle Uğurlandı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinin gururu ve ülkenin kahramanlarından biri olan Vazife Malulü Gazi Hv. Svnm. Ütğm. Necati Erdem, yaşamını yitirmesinin ardından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

1945 doğumlu ve vatanına olan sadakatiyle tanınan Erdem, yakınları, silah arkadaşları ve halk tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

15 Ağustos 2023 tarihinde Nefes Darlığı teşhisiyle İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybeden Gazi Erdem için hazırlıklar tamamlandı. 

Emirdağ ilçesinin Çarşı Camii'nde düzenlenen törene, askeri yetkililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve yakınları büyük bir katılım gösterdi. 

Öğle namazını müteakip gerçekleştirilen askeri törenle Gazi Erdem'in naaşı, Emirdağ İlçe Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere yola çıktı.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, vefat haberiyle ilgili yaptığı açıklamada, Necati Erdem'in vatanına olan sadakat ve cesaretinin daima hatırlanacağını vurguladı. 

Kumartaşlı, ayrıca Erdem'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek, Türkiye'nin şehitlere ve gazilere her zaman minnettar olduğunu belirtti.

Gazi Erdem'in son yolculuğu, yapılan anlamlı törenle tamamlandı. 

Emirdağ ilçesinin Çarşı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından gerçekleştirilen askeri törenle Gazi Erdem, Emirdağ İlçe Mezarlığı'na defnedildi. 

Vatanseverliği, fedakarlığı ve cesareti ile tanınan Erdem, yakınları, silah arkadaşları ve halk tarafından özlemle anılacak. 

Ülke, kahramanını uğurlarken bir kez daha birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterdi.

#Afyonkarahisar #Emirdağ #Gazi #Vefat #Tören


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: gazi erdem askeri törenle uğurlandı

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli