Gedikkaya: "Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız."

CHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, partiye katkıda bulunma hedeflerini paylaştı

Siyaset 2.09.2023 15:55:52 0
Gedikkaya:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasıyla göreve başlayan Emsal Gedikkaya, bugün yaptığı basın açıklamasında, partiye ve kadın haklarına dair önemli mesajlar verdi.

CHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, görevine başladığı ilk gününde partisinin geleceğine dair umut veren açıklamalarda bulundu. 

Gedikkaya, kişisel geçmişi hakkında bilgi vererek sözlerini sürdürdü. 

Afyonkarahisar ilinde doğduğunu ve eğitimini tamamladığını vurgulayan Gedikkaya, evli ve bir çocuk annesi olduğunu da paylaştı. 

Ayrıca, eşiyle birlikte kurdukları kuyumculuk işini aktif olarak sürdürdüğünü belirtti. 

Kadın kolları başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına devam eden Gedikkaya, CHP'nin 100. yılının kutlandığı bu özel dönemde kendisine verilen görevi büyük bir kıvançla üstlendiğini ifade etti.

Gedikkaya, şunları ekledi: "Her insanın yaşamında hedefleri olmalıdır. Benim için de CHP'de bir kadın olarak hedeflerim vardı ve bu göreve atanmak bu hedeflerimden biriydi. 

Artık, bu görevle birlikte Afyonkarahisar ilimizi, diğer il ve ilçe örgütleriyle birlikte daha yükseklere taşımak için icraata geçme zamanı geldi."

Gedikkaya, CHP'nin kadınların siyasi hayata katılımını sağladığını ve kadınların yaşam kalitesini artırmak için adımlar atılması gerektiğini vurguladı. 

Özellikle taşra bölgelerinde kadın olmanın zorluklarına dikkat çeken Gedikkaya, AKP iktidarıyla birlikte kadınların maruz kaldığı zorlukları dile getirdi. 

İstismar, taciz, psikolojik şiddet gibi sorunların arttığını belirten Gedikkaya, kadınların her alanda öne çıkması ve liderlik yapması gerektiğini ifade etti.

Gedikkaya, kadın hakları, toplumsal sorunlar ve kadınların katılımıyla ilgili projelerini hayata geçirmek için il kadın kolları, ilçe kadın kolları, diğer örgütler ve parti üyelerinin desteğine güvendiğini belirtti. 

Yerel seçim sürecine girildiğini ve Afyon ilinde de projelerini tanıtarak başkanlık yarışında mücadele edeceklerini ifade eden Gedikkaya, konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli miraslarını daha ileriye taşıma taahhüdüyle sonlandırdı.

Gedikkaya, şunları ekledi: "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, en büyük eserim dediği birincisi 'Türkiye Cumhuriyeti' ve ikincisi ise 'Cumhuriyet Halk Partisi'dir.' 

Bu değerli mirasları layık oldukları konumlara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. 

Davetimize icabet edip bizi dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız."

#Afyonkarahisar #KadınKolları #CHP #Basın #Açıklama


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli