Gençlerle Birlikte Türkiye'nin Geleceğini İnşa Edeceğiz

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini’nde gerçekleşen buluşma, sivil toplum kuruluşları (STK) ve gençlerin yoğun katılımı

Gündem 20.09.2024 13:12:18 0
Gençlerle Birlikte Türkiye

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini’nde gerçekleşen buluşma, sivil toplum kuruluşları (STK) ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı.


 

AK Parti Türkiye Buluşmaları Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Buluşmaları, İhsaniye Belediyesi ev sahipliğinde Ayazini’nde düzenlendi. Gençler ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve birçok partili yer aldı.


 

"Cemre Gönüllüleri Topluma Hizmet Ediyor"

Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, üç yıl önce Çiğdem Karaaslan öncülüğünde kurulan "Cemre Gönüllüleri"nden bahsederek, bu gönüllü ekiplerin çevre gönüllülüğü ve afet yardım çalışmalarında büyük bir rol oynadığını vurguladı. Karahan, "Muğla yangınlarından Kahramanmaraş depremine kadar birçok felakette Cemre Gönüllüleri olarak görünmeyen kahramanlar olduk" dedi.


 

"AK Parti’nin Bir Neferi Olmaktan Gurur Duyuyorum"

Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ise, kadınların siyasetteki önemine vurgu yaparak, "Kadınların gençlerin her alanda olmasına öncülük eden bir partinin, AK Parti’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.


 

"Gençliğin Çiğdem Ablası Büyük Bir Motivasyon Kaynağıdır"

İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Çiğdem Karaaslan’ın gençlik kollarından yetişerek bugün AK Parti’nin önemli isimlerinden biri haline geldiğini belirterek, "Gençliğin Çiğdem Ablası bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır" ifadelerini kullandı.


 

"Bu Emanet Gençlerin"

Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, gençlerle yaptığı konuşmada, vatan ve bayrağın atalarımızdan gelen bir emanet olduğunu ve bu emaneti gençlere bırakacaklarını belirtti. Yurdunuseven, "Sizler bu emaneti alıp daha da yükseğe götüreceksiniz" dedi.


 

"AK Gençlik Türkiye'nin Geleceğidir"

AK Parti İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar da gençlik kollarından yetiştiğini belirterek, "AK Gençlik her alanda söz sahibi ve geleceğin liderleri olacak" dedi.


 

"Türkiye, Mazlum Coğrafyaların Güvenli Limanıdır"

Programda son konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye’nin sadece kendi sınırlarından sorumlu olmadığını, tüm mazlum coğrafyaların güvenli limanı olduğunu vurguladı. Karaaslan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın farklı noktalarındaki mazlumların dualarında yer alıyor" dedi.


 

"Gençlerle Birlikte Türkiye'nin Geleceğini İnşa Edeceğiz"

Karaaslan, TEKNOFEST gençliği ile birlikte bilim, sanat ve teknoloji alanlarında büyük projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Güçlü Türkiye’nin geleceğini gençlerle inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Program, soru-cevap bölümünün ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


 


#AKParti #TürkiyeBuluşmaları #CemreGönüllüleri #Gençlik #Ayazini #ÇiğdemKaraaslan #AKGençlik #Afyonkarahisar

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 23 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16 ° / 11.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 19 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı