Girişimci İş Kadınları Federasyonu Afyonkarahisar’da toplandı

Girişimci İş Kadınları Federasyonu Afyonkarahisar’da toplandı

Ekonomi 27.08.2022 16:12:00 0
Girişimci İş Kadınları Federasyonu Afyonkarahisar’da toplandı

Türkiye'de ilk kez kurulan Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ilk Yönetim Kurulu Toplantısını Büyük Taarruzun 100.yıl nedeni ile Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi.

Federasyonun ileriye dönük çalışmaların ve projelerin görüşüldüğü toplantıya sekiz dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Afyonkarahisar İş Kadınları Dernegi (AFİKAD) Tarafından düzenlenen toplantiya, Kadin İşveren ve Sanayiciler Dernegi ( KAİSDER), Adana İş Kadınları Derneği ( İŞKAD), Aydın İş Kadınları Dernegi ( İŞKAD), BURSA İş Kadınları Dernegi ( BUİKAD), Girişimci Kadınları Destekleme Dernegi  (GİKAD), İzmir İş Kadınları Dernegi (İZİKAD), Kocaeli İs Kadınları ve Yöneticileri Dernegi ( KOİDER) yönetimleri katıldı.

Toplantıda, Türkiye'de iş alanında yapılacak olan ziyaretlerin planlanması, kurulan komisyonların değerlendirilmesi ve çalışmalara başlatılması ele alındı.

İş kadınları, Büyük Taarruzun 100.yılında iş hayatında ilk kez kurulan kadın federasyonun birinci yılını kutlamanın haklı gururunu GİFED olarak yaşadıklarını dile getirdiler.


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı