Hastane inşaatında incelemelerde bulundular

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kaymakam Osman Bilici ve Başhekim Hacı Bayram Gürbüz ile birlikte yapımı devam eden 50 yataklı devlet hastanesi inşaatını incelemek üzere bir araya geldi

İlçeler 7.06.2023 17:23:00 0
Hastane inşaatında incelemelerde bulundular

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kaymakam Osman Bilici ve Başhekim Hacı Bayram Gürbüz ile birlikte yapımı devam eden 50 yataklı devlet hastanesi inşaatını incelemek üzere bir araya geldi. 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Koyuncu, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi olarak hastanenin mümkün olan en kısa sürede hizmet vermeye başlaması için ellerinden gelen her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti. 

Koyuncu, "Hastane inşaatını ziyaret ederek firma yetkilileriyle istişarelerde bulunduk. Yeni hastane tamamlandığında ilçemiz önemli bir hizmete kavuşacak. Emirdağ'ımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 

Kadim şehrimizin modern bir hastaneye kavuşacak olmasından dolayı mutluyuz. Bu hastane sadece ilçemize değil, çevre ilçelere de hizmet verecek önemli bir değer olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese, tüm Emirdağ halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false