İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Yeni Döneme 20'den Fazla Projeyle Giriyor

İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, yeni dönem için hazırladığı 20'den fazla proje ile hizmet yolculuğuna devam ediyor. Şehre kazandırılacak modern tesisler ve etkinliklerle İhsaniye'nin geleceği parlak görünüyor.

Siyaset 20.02.2024 14:50:51 0
İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Yeni Döneme 20

İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Afyon Haber Türk ve İhsaniye'den haber Genel Yayın Yönetmeni Faruk Kılınç'ın sorularını yanıtladı ve yeni döneme ilişkin projelerini paylaştı.

Türkmen, "Yeni dönemde İhsaniye'ye 20'nin üzerinde yeni proje hazırladık. İhsaniye'mize "Modern Kapalı Pazar Yeri, Yeni Açık ve Kapalı Düğün Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" kazandırıyoruz. Mayıs ayında "Ters Lale (Turşail) ve Çiçek Festivali" gerçekleştireceğiz" dedi.

İhsaniye Belediyesi'nin kısa süre önce seçimleri kazandığını hatırlatan Türkmen, şehrin güzelliklerini ve potansiyelini vurguladı. 

İhsaniye'nin turizm potansiyeli, tarım ve hayvancılık alanlarıyla ön plana çıktığını belirtti ve bu potansiyelin daha da değerlendirilmesi gerektiğine işaret etti.

Başkan Tunay Türkmen, İhsaniye'deki belediye başkanlığı döneminde partizanlık yapmadıklarını ve kentin her kesimine eşit şekilde hizmet verdiklerini vurguladı. 

Ayrıca, belediyenin kapılarını herkese açık tuttuklarını ve İhsaniyelilerin gönlünü kazandıklarını ifade etti.

İhsaniye'nin altyapı, ulaşım, ve sosyal alanlarda yaşanan gelişmelerden bahseden Türkmen, yeni dönemde de İhsaniye'nin gelişimine katkıda bulunacaklarını söyledi. 

Ayrıca, İhsaniye'nin adliye hizmetlerine kavuşması için çaba harcayacaklarını ve ilçeye yeni projeler kazandıracaklarını belirtti.

Türkmen, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler arasında Modern Kapalı Pazar Yeri, Açık ve Kapalı Düğün Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gibi tesislerin yanı sıra Ters Lale ve Çiçek Festivali gibi kültürel etkinliklerin olduğunu paylaştı. 

#İhsaniye #BelediyeBaşkanı #TunayTürkmen #Proje #Hizmet #KültürEtkinlikleri #Festival #Afyonkarahisar #Turizm #Tarım #Hayvancılık


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı