İl Müdürlerinden, Basın Camiasına İade-i Ziyaret

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve CİB Bölge Müdürü Uğur Ülgen, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptıkları ziyaretlerde, güvenlik, asayiş ve basın camiasına verdikleri destekleri anlattı

Gündem 17.11.2023 11:02:13 0
İl Müdürlerinden, Basın Camiasına İade-i Ziyaret

Afyonkarahisar'da güvenlik ve iletişim alanlarında önemli gelişmeler yaşandı. 

İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, kenti etkileyen konular hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

Ay, göreve başlamasının üzerinden geçen 100 gün boyunca suç oranlarında yüzde 50'lik azalma sağlandığını vurgulayarak, halkın huzur ve güvenliği için 1700 personelle çalıştıklarını ifade etti. 

Trafik konusundaki denetimleri artırdıklarını belirten Ay, kasıtlı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izlediklerini ve hataların düzeltilmesi için çaba harcadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen ise Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı ziyarette, basın camiasına katkı sunma sözü verdi. 

Ülgen, kamuoyunu bilgilendirmenin önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak basın mensuplarına destek olacaklarını ifade etti. 

Ziyarette, CİB Bölge Müdürlüğü çalışanları da hazır bulundu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, ziyaretlerin basın camiası açısından değerli olduğunu belirterek, ilgili kurumlarla iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Küçükkurt, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın basın camiasına sağlayacağı katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

#AfyonkarahisarEmniyet #Cumhurbaşkanlığıİletişim #BasınCemiyeti #Güvenlik #İletişim #Huzur


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu