İl Özel İdaresi yolların onarım çalışmalarına hızla devam ediyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Ziya BİLİM, vatandaşlara daha iyi ulaşım imkanı sağlamayı amaçlayan ekiplerin yürüttüğü çalışmaları denetlemek üzere sahada bulundu.

Gündem 23.06.2023 10:54:00 0
İl Özel İdaresi yolların onarım çalışmalarına hızla devam ediyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Ziya BİLİM, vatandaşlara daha iyi ulaşım imkanı sağlamayı amaçlayan ekiplerin yürüttüğü çalışmaları denetlemek üzere sahada bulundu. Evciler Altınova-Baraklı Grup Köy Yolları'ndaki sıcak asfaltlama çalışmalarını ve aşırı yağışlar nedeniyle zarar gören yolların onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Vekili Osman Ziya Bilim, yol bakım ve onarım ekiplerinin yoğun çabalarını takdir ederek, vatandaşların güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmetine sahip olmasını hedeflediklerini belirtti.

Evciler Altınova-Baraklı Grup Köy Yolları'ndaki sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki yol kalitesinin artacağı ve sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyahat edebileceği vurgulandı.

Ayrıca, aşırı yağışlar nedeniyle zarar gören yollarda gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarının da önemine değinildi. 

Genel Sekreter Vekili Osman Ziya BİLİM, vatandaşların daha güvenli ve kaliteli bir ulaşım ağına sahip olmaları için çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade etti. İl Özel İdaresi'nin, il genelindeki yol altyapısını iyileştirme ve modernize etme konusundaki çabalarının devam edeceği vurgulandı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı