İYİ Parti Afyonkarahisar, Türk Bayraklarıyla Birlik Mesajı Verdi

İYİ Parti Afyonkarahisar, Pençe-Kilit Harekâtı sırasında yaşanan PKK saldırılarına karşı Türk bayraklarıyla birlik mesajı verdi

Gündem 25.12.2023 15:26:46 0
İYİ Parti Afyonkarahisar, Türk Bayraklarıyla Birlik Mesajı Verdi

İYİ Parti, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Harekâtı sırasında meydana gelen PKK saldırılarına tepki göstererek birlik mesajı verdi. 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partinin Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki İYİ Parti Grubu aracılığıyla yaşanan trajediye karşı bir duruş sergilediklerini açıkladı.

Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada, "Milletçe bu acı verici kayıplar yüreklerimizi yakarken, ülke olarak yaşanan trajedi karşısında sağduyulu bir tavır sergilemek, provokasyonlara kapılmadan birlik ve beraberliği korumak büyük önem taşımaktadır. 

İYİ Parti, gerekli hassasiyeti göstererek, bütün il ve ilçe başkanlıklarında Türk Bayrağı'nın gururla dalgalanması kararı almıştır. 

Bu karar, milli birlik ve beraberliğe verilen önemi ve teröre karşı tek yürek olunması gerektiğini vurgulamakta, örgütün hain saldırılarını şiddetle kınamaktadır" şeklinde konuştu.

#İYİParti #TerörSaldırısı #TürkBayrağı #PençeKilitHarekâtı #PKK #MeralAkşener


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı