Jandarma Asayiş Noktası Görüşmesi

Jandarma Asayiş Noktası Görüşmesi

Gündem 3.07.2023 14:29:23 0
Jandarma Asayiş Noktası Görüşmesi

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yılmaz Kırgel'i makamında ziyaret etti. Polat Yılmaz'ın da yer aldığı ziyarette, gündeme dair gelişmeler değerlendirildi ve işbirliği konuları ele alındı.

Başkan Dilek, Albay Kırgel ile yapım aşamasındaki Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne Jandarma Asayiş Noktası kurulması konusunu görüştü. Kendi kooperatiflerinin bünyesinde Jandarma Asayiş Noktası binası inşa ederek teslim edebileceklerini ifade eden Başkan Dilek, bu önerisiyle ilgili İl Jandarma Komutanı J. Albay Kırgel'in olumlu yaklaşımını aldı.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Kırgel, resmi bir yazıyla başvurulması halinde konuyu Afyonkarahisar Valiliğine iletebileceklerini belirtti. Ayrıca, gerekli izin prosedürünün tamamlanması durumunda Konya karayolu üzerindeki Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin bulunduğu alana Valilik onayıyla Jandarma Asayiş Noktası kurulabileceğini vurguladı.

Başkan Dilek, Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı olarak sunduğu öneriye olumlu yanıt veren İl Jandarma Komutanı J. Albay Yılmaz Kırgel'e teşekkürlerini iletti. Görüşmede, Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi'nin güvenliği ve işbirliği konularındaki ilerlemelerin önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Gelişmelerin yakından takip edildiği belirtilirken, Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Jandarma Asayiş Noktası kurulması sürecinde ilgili makamlarla işbirliği içinde çalışacağı ve güvenliği en üst seviyede sağlamak için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: jandarma asayiş noktası görüşmesi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu