Kasapoğlu: "Umut ve dayanışma duygularımız arttı"

Yurtlarda kalan depremzede vatandaşlar, hayırseverlerin ve Diyanet'in gönderdiği koyunlarla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Spor 30.06.2023 13:40:00 0
Kasapoğlu:

Yurtlarda kalan depremzede vatandaşlar, hayırseverlerin ve Diyanet'in gönderdiği koyunlarla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Afyonkarahisar'ın Tınaztepe Yurdu ve Çiğiltepe Yurdu'nda yaşayan depremzedeler, Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte sevinç dolu anlar yaşadı. Hayırseverler ve Diyanet tarafından gönderilen koyunlar, depremzede vatandaşlar için kurban edildi.

Afyonkarahisar'da meydana gelen depremler sonucunda evlerini kaybeden ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yurtlarda kalan vatandaşlar, bu özel bayram gününde bir araya geldi. Depremzede vatandaşların geçirdiği zorlu süreçten sonra Kurban Bayramı'nın gelmesi, umut ve dayanışma duygularını artırdı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Depremzede vatandaşların geçirdikleri zorlu süreçten sonra Kurban Bayramı'nın gelmesi, umut ve dayanışma duygularını artırdı. Tınaztepe Yurdu ve Çiğiltepe Yurdu, depremzede vatandaşlara barınma imkanı sağlayan yerler olarak hizmet veriyor ve bu dönemde onlara destek olmaya devam ediyor. Devlet-Millet elele Allah'ın izniyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte yurtlarda kalan depremzedeler için hazırlıklar tamamlandı. Yurt yönetimi ve gönüllüler, kesim işlemlerinin düzenli ve hijyenik bir şekilde yapılmasını sağladı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı