Kaymakam Kılıçtürk, öğrencilerle buluştu

İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, Seydiler Ortaokulu ve İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle samimi bir buluşma gerçekleştirdi

Gündem 17.01.2024 10:17:51 0
Kaymakam Kılıçtürk, öğrencilerle buluştu

İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, İlçeye bağlı Seydiler Belediyesindeki Seydiler Ortaokulu ve İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 

Kaymakam Kılıçtürk, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Arısoy, 

İscehisar Karakol Komutanı Arif Zengin, Seydiler Ortaokulu Müdürü Fikret Altıntaş ve İlkokul Müdürü Şeyma Berna Irgın ile birlikte okulları ziyaret etti.

Kaymakam Kılıçtürk, öğrencilerle birebir sohbet ederek, okullardaki sınıfları tek tek ziyaret etti. 

Seydiler Ortaokulu'nda öğrenciler tarafından düzenlenen mini folklor gösterisiyle karşılanan Kaymakam Kılıçtürk, öğrencilerin ilgisiyle memnuniyetini dile getirdi. 

Seydiler Okulu Spor Kulübü tarafından isminin yazılı olduğu özel bir forma hediye edilen Kaymakam Kılıçtürk, öğrencilere eğitim ve başarı konularında öğütler verdi.

Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerin derslerle ilgili düşüncelerini dinleyen Kaymakam Kılıçtürk, eğitim ortamındaki ihtiyaçları ve beklentileri değerlendirme fırsatı buldu. 

Ziyaretin sonunda Kılıçtürk, okul yöneticilerine teşekkür ederek, eğitim ve öğretime verdikleri katkılardan dolayı memnuniyetini ifade etti.

#ÖzlemKılıçtürk #Eğitim #SeydilerOkulları #KaymakamZiyareti #ÖğrenciBuluşması


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı