Kocaşaban: Daha yaşanabilir bir Afyon için mantıklı değişim başlayacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Adayı iş insanı Halil Kocaşaban, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un öncülüğünde daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için yola çıktıklarını belirtti.

Siyaset 30.03.2024 12:26:57 0
Kocaşaban: Daha yaşanabilir bir Afyon için mantıklı değişim başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Adayı iş insanı Halil Kocaşaban, yaptığı açıklamada 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler için seçmenden destek istedi.

Halil Kocaşaban, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Allah’ın izniyle 31 Mart Mahali idareler seçimlerinde Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Sezer Küçükkurt’un öncülüğünde MHP Belediye Meclisi 5. Sıra Adayı olarak bu seçimde yer almaktayım. 

Bu şehrin sokaklarında büyümüş, geçmişini de, geleceğini de bu şehirde bulmuş bir kardeşiniz, bir evladınız olarak; Seçim sürecinin başladığı ilk günden bugüne kadar Birlikte yol yürüdüğümüz Şehr-i Emin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Sezer Küçükkurt’a ve meclis üyeliğinde şahsıma destek ve dualarınızı bekliyoruz.” 

DAHA YAŞANABİLİR AFYON İÇİN YOLA ÇIKTIK

“Şehr-i Karahisar’ın zaman kaybedecek durumu kalmamıştır.” diyen Halil Kocaşaban, “Şehrimizin ayakları yere basan sağlam projelerle yatırım ve istihdamlarla hak ettiği yeri bulması gerekiyor. 

Bizler bu yola çıkarken bu şehri ve insanlarımızı seviyormuş, şehrin ihtiyaç eksikliklerini biliyormuş gibi değil Ben kavgası, şahsi kaygı değil de gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehri el birliğiyle inşaa etmek amacıyla yola çıktık. 

Bilirsiniz ki birlikte rahmet vardır. Gelin birlik olalım Afyonkarahisar’ımızı hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyalım. 

Eğer ki sizlerde bizlere inandıp desteklerseniz MHP Sezer Küçükkurt’un Başkanlığında daha yaşanabilir Afyonkarahisar’ı inşaa etmek zor olmayacak hak yerini bulacaktır.” ifadelerini kullandı.

1 NİSAN SABAHINDA KIRILMAZ AZMİMİZ ZAFERLE TAÇLANACAK

Halil Kocaşaban, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin destek ve duaları arkamızda oldukça, bize olan inançlarının rüzgârıyla imanımızla, inancımızla Allah’ın izniyle bu yolun sonunda 1 Nisan sabahında kırılmaz Azmi’mizi zaferle taçlandırarak ‘Gelenekten Geleceğe Mantıklı Değişim’ başlayacak ve bu seçimi biz kazanacağız ve Şehr-i Karahisar kazanacaktır. 

Tüm bu gurur ve sorumluluklarımla bundan sonra bize düşen hâlis niyet, sağlam istikamet. Gerisi, Allah Kerîm elbet. Tüm kamuoyuna saygı ile duyururum.” 

#MHP #HalilKocaşaban #Seçimler #Afyonkarahisar #Destek


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false