Köksal, 'Bu memleket için tüm gücümle çalışmaya hazırım'

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belediye başkanlığı için hazırlıklarını sürdürüyor, beraberindeki parti heyetiyle çeşitli meslek gruplarını ziyaret ederek şehrin nabzını tutuyor

Siyaset 25.01.2024 16:51:49 0
Köksal,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ankara'da yıllardır TBMM'de Afyonkarahisar için mücadele verdikten sonra belediye başkanlığı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Köksal, partisiyle birlikte çeşitli meslek gruplarının temsilcilerini ziyaret ederek şehrin nabzını tutuyor. 

Ziyaretler kapsamında, Ziraat Odası, Emekliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Köksal, yerel yönetim konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.

Ziyaretler sırasında konuşan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, halkın beklenti ve taleplerini dinleyerek çözüm arayacaklarını belirtti. 

Kendisini meclise vekil olarak gönderen hemşehrilerinin şehrin yerel yönetimini de kendisine emanet edeceğine inandığını ifade eden Köksal, 

31 Mart'ta hemşehrilerinin desteğiyle belediye başkanı seçildiğinde esnaf, çiftçi, emekli ve şehir sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını söyledi.

Köksal, Afyonkarahisar'a hizmet etme noktasında ömrünü adamaya hazır olduğunu vurgulayarak, tarım, hayvancılık ve üretimde verimliliği artırma hedefinde olduklarını ifade etti. 

İlgi gören meslek kuruluşlarını ziyaretlerinde istişare vurgusu yapan Köksal, muhtarların yönetimde söz sahibi olmalarının önemine vurgu yaptı. 

Muhtarların görüşü alınmadan mahallelerle ilgili karar verilmeyeceğini belirten Köksal, demokratik bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ve mahalle muhtarlarının yönetimde köprü görevi göreceğini dile getirdi.

#BurcuKöksal #Afyonkarahisar #CHP #BelediyeBaşkanlığı #YerelYönetim #SeçimHazırlıkları #HalklaBuluşma #İstişare #Demokrasi #MahalleMuhtarları #Hizmet #AfyonkarahisarHaber 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı