Köksal'dan Kadınlara Özel Projeler

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kadın hemşerileriyle bir araya gelerek kente kadın eli değeceğini belirtti

Siyaset 5.02.2024 16:56:47 0
Köksal

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili olarak seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Köksal, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlediği kadın buluşmasında, kente kadın eli değeceğini ve özel projeler üreteceklerini ifade etti.

Toplantıda hemşehrileriyle görüş alışverişinde bulunan Köksal, "Afyonkarahisar'da kadınların bireysel yeterliliği ve verimliliği için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. 

Belediye bünyesinde hanımlarımızın görüş alışverişinde bulunabileceği, fikir ve projeler üretebileceği mekanlar açacağız. 

Kadınlarımızın üretkenliğini ekonomik özgürlüğe dönüştürecek alışveriş imkanları sağlayacağız. 

Kadınlarımıza özel projeler üreteceğiz. Bu kente kadın eli değecek. Hep birlikte el ele verip herkese gücümüzü göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kadın buluşmasının ardından Taşpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Köksal, mahalle sakinleri ile görüşmelerinin çok verimli geçtiğini belirtti. 

Köksal, "Akşam gerçekleştirdiğim ziyaretlerimde tüm samimiyetimle hemşehrilerimi dinliyor, onların sorunlarına yönelik çözümler üretmeye çalışıyorum. 

Milletvekili sıfatımla da gece gündüz hemşehrilerimin çıkarlarını gözetiyorum. Belediye Başkanı seçildiğimde de öyle olacak. 

Görüyorum ki bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Teveccühü için bir kez daha hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

#BurcuKöksal #KadınProjeleri #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: köksal'dan kadınlara özel projeler

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı