Küçükkurt: "Festivallerle Afyonumuza Yaklaşık 10 Milyar Liralık Girdi Gelmesini Sağlayacağız"

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Uluslararası Festivallerle Şehre Canlılık Getireceklerini Açıkladı.

Siyaset 2.03.2024 14:38:05 0
Küçükkurt:

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, şehrin festivallerini uluslararası boyuta taşıyarak Afyonkarahisar'a yaklaşık 10 milyar liralık bir ekonomik girdi sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte, çeşitli ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü. 

Afyonkarahisar'da hizmete giren Dandi Döner'in açılışına katılan Küçükkurt, daha sonra Özel Afyon Girne Koleji'nde düzenlenen "Yapay Zeka Asistanı Tanıtım" programına iştirak etti. 

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ve kurum personeli ile 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret eden Küçükkurt, Cuma namazını da 2. Küçük Sanayi Sitesi'nde kıldı.

Festivallerin bir şehrin tanıtımında büyük önem taşıdığını belirten Küçükkurt, son yıllarda düzenlenen festivallerin istenilen etkiyi yaratamadığını ve sadece bir tadım standı gibi planlandığını ifade etti.

Şehrin yurt dışındaki gurbetçiler dahil tüm dinamiklerini harekete geçirerek festivalleri uluslararası boyuta taşımaları gerektiğini vurgulayan Küçükkurt, özellikle gastronomi festivallerinin Afyonkarahisar için büyük bir potansiyel taşıdığını söyledi. 

Küçükkurt ayrıca, 365 gün hizmet verecek yöresel lezzetlerin şehirlerarası yolculara ulaşması için modernize gastronomi sokaklarının inşa edileceğini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kültür ve Sanat etkinliklerinin de önemine değinen Küçükkurt, toplumun her kesimini hedefleyen etkinlikler düzenleyeceklerini ve şehir tiyatrosunun imkanlarının geliştirileceğini söyledi.

#MHP #SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Festival #Gastronomi #KültürSanat #Altyapı #Seçim2024


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu