Kurban Bayramı tatili nedeniyle Afyonkarahisar'da uzun araç kuyrukları oluştu

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Gündem 24.06.2023 15:04:00 0
Kurban Bayramı tatili nedeniyle Afyonkarahisar

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu yaşanıyor. Dört bölgeyi birbirine bağlayan Afyonkarahisar'da, özellikle Afyonkarahisar-Konya karayolu üzerinde araç sürücülerinin neden olduğu trafik akışı dronlar tarafından çekilen görüntülerle tespit edildi. Görüntülerde, kilometrelerce uzanan araç kuyrukları ve yavaşlayan trafik akışı dikkat çekti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, bu trafik yoğunluğuyla başa çıkmak ve trafik güvenliğini sağlamak için kavşak noktalarında özel önlemler alıyor. Geçişlerin daha seri olması için trafik akışını düzenlemeye çalışan ekipler, sürücülerin rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini hedefliyor.

Tatil dönemlerinde artan trafik yoğunluğu, Kazaları ve gecikmeleri önlemek amacıyla alınan önlemler büyük önem taşıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Afyonkarahisar Çevre Yolu'nun Antalya istikameti (Varan Kavşağı) bölgesinde de trafik yoğunluğunun yaşandığı belirtildi. Bu bilgi, güncel yol durumu paylaşılarak doğrulandı.

Tatil süresince trafik yoğunluğunun azaltılması ve güvenli bir yolculuk deneyimi için Karayolları Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerin de trafik kurallarına uymaları, hız limitlerine riayet etmeleri ve güncel yol durumu bilgilerini takip etmeleri önem taşıyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false