Mansur Yavaş'tan Afyon'a Tam Destek: 'Vatandaşların Mutluluğu En Büyük Projedir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal'a Afyonkarahisar'a destek sözü verdi

Siyaset 22.01.2024 11:21:51 0
Mansur Yavaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal'a, Afyonkarahisar'ın sorunlarına yönelik tam destek sözü verdi.

Köksal'ın Ankara'da gerçekleştirdiği ziyarette, işbirliği konusunda yapılan görüşmeye katılan Yavaş, "Vekilimiz başkan seçildiğinde inşallah hayali projelerle değil, ayağı yere basan projelerle Afyonkarahisar'ı hak ettiği konuma getireceğine inanıyoruz" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Yavaş, Ankara'da uyguladıkları projeleri Afyonkarahisar'a taşıyacaklarını belirterek, 

"Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'ye yetemeyiz ama Orta Anadolu'nun kalkınmasına gücümüz yeter. Dolayısıyla büyükşehirimizin gücü var. 

Biz burada boş projelerle uğraşmıyoruz. Herkes projen ne diye soruyor. Bir belediye başkanının en büyük projesi kentinde yaşayan vatandaşların mutlu olmasıdır. 

Onlara yeterince yeşil alanlar, aileleriyle birlikte vakit geçirecekleri alanlar açmasıdır. En büyük görevlerinden bir tanesi budur. Bunun için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Başkan adayı Burcu Köksal da ziyarette, belediyenin paralarını boş projelere değil, ayağı yere basan vatandaşları mutlu edecek projelere harcayacaklarını ifade etti. 

Köksal, trafik ve otopark gibi sorunların çözümüne odaklanacaklarını belirterek, "Afyonkarahisar’da trafik ve otopark gibi bir sorun kalmayacak. İnşallah tüm sorunları tek tek çözüme kavuşturacağız" dedi.

Afyonkarahisarlı vatandaşların büyük destek gösterdiği Burcu Köksal'a, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da destek vererek başarılar diledi. 

Başkan Yaşar, Köksal'ın seçim sürecinde tecrübelerini paylaşacağını söyledi. Böylece Köksal, son yılların en başarılı belediye başkanlarından Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar'ın da desteğini almış oldu.

#MansurYavaş #BurcuKöksal #Afyonkarahisar #Destek #BelediyeBaşkanlığı #Projeler


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı