“Milletimiz ne diyorsa yapıyoruz”

“Milletimiz ne diyorsa yapıyoruz”

Gündem 8.08.2023 12:06:47 0
“Milletimiz ne diyorsa yapıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bolvadin ilçesindeki ziyaretlerde bulunarak ilçede gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. 

Yurdunuseven, yaptığı açıklamada milletin sözünü dinleyen bir iktidar olduklarını vurgulayarak, vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet sunduklarını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bolvadin ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Bu ziyaretler sırasında AK Parti İlçe Başkanı Hasan Topçu, İGM üyeleri ve diğer yetkililerle birlikte Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ı ziyaret eden Yurdunuseven, devam eden belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ayrıca Gençlik Merkezi yapılacağı alanı inceledi, yeni meydan ve belediye binası şantiye alanını inceledi. 

Konferans Merkezi inşaatı ve 75 yataklı Devlet Hastanesi şantiyesinin son durumunu da yerinde gözlemledi.

Yurdunuseven, Bolvadin ilçesi ve çevresinin elektrik enerji sorununu çözecek olan 154 kVolt enerji üretecek Bolvadin Trafo Merkezi'ni de ziyaret etti. 

Aynı zamanda Dişli ve Özburun kasabalarını da ziyaret ederek bölgenin ihtiyaçlarını yerinde gözlemledi.

Yurdunuseven, yaptığı açıklamada AK Parti hükümetlerinin yatırımlarını sadece büyük şehir merkezlerine değil, ilçelere, beldelere ve köylere yayarak vatandaşlara hizmet sunduğunu vurguladı.

Bolvadin ilçesinin bu çerçevede önemli bir örnek olduğunu belirten Yurdunuseven, hizmetlerin vatandaşlara verilen değeri yansıttığını ifade etti. 

Yurdunuseven, iktidara geldiklerinden bu yana milletin sözünü dinleyen bir anlayışla hareket ettiklerini ve milletin taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Bolvadin ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler, hükümetin hizmet anlayışını ve vatandaş odaklı politikalarını yansıttı. 

Yurdunuseven, yapılan yatırımların sadece büyük merkezlerle sınırlı olmadığını, ilçelerin ve köylerin de hizmete kavuştuğunu vurgulayarak, milletin sözünü dinleyen bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti. 

Bu tür ziyaretler, iktidarın yerel ve ulusal düzeyde vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate alan politikalarını yansıtması açısından önemlidir.

#Afyonkarahisar #Milletvekili #Bolvadin #Ziyaret


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: “milletimiz ne diyorsa yapıyoruz”

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı