Milletvekili Köksal, Yerel Seçim için Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ı ziyaret ederek yerel seçimlerde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

Siyaset 26.10.2023 17:33:37 0
Milletvekili Köksal, Yerel Seçim için Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinin ardından İl Başkanı seçilen Faruk Duha Erhan'ı "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete, il başkanlığına aday olan Ahmet Salih Çiçek ve Av. Yusuf Onur Seçme de eşlik etti.

Köksal, ziyaret sırasında yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, "Yerel seçimlerde hep birlikte il başkanımız, örgütlerimiz ve kongrede aday olan arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışıp, gerekli dayanışmayı gösterip Afyonkarahisar'da CHP’li Belediye sayısını artırmak istiyoruz. 

Derman Belediyecilikle Afyonkarahisar’ı buluşturmak istiyoruz. Dört belediyemiz var. Bu sayı niye yükselmesin? Bunun için de hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz. 

2024 yerel seçimlerinde başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere büyük ilçeler ve beldelere CHP bayrağını dikeceğiz. 

Faruk Başkanı ve yönetime seçilen tüm arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. İl Başkanlığı seçim sonucunun CHP’ye, Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ise, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Köksal'ın nazik ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti ve "Bu birliktelik bizim parti olarak büyük işler başaracağımızın en büyük göstergesidir. 

Sayın Köksal, yıllardır bizleri, Afyonkarahisar'ımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) büyük bir başarıyla temsil ediyor. 

Partimizi hep beraber el ele kol kola hak ettiği yere taşıyacağız. Bu birlikteliğin ilk meyvesini yaklaşan yerel seçimlerde göreceğimize yürekten inanıyorum." dedi.

#CHP #YerelSeçimler #BirlikBeraberlik #Afyonkarahisar #Politika #PartiLiderleri #Demokrasi #Belediyeler #Dayanışma #Seçim2024


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı