Milletvekili Taytak'tan Atılım: Afyonlu Güreşçilerle Bakan Bak'ı ziyaret ettiler

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Taşoluk Belediyesi Güreş Kulübü Antrenörü Yakup Yağcı ve Şampiyon Sporcular ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti

Gündem 18.10.2023 14:18:29 0
Milletvekili Taytak

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Taşoluk Belediyesi Güreş Kulübü Antrenörü Yakup Yağcı ve Şampiyon Sporcular ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. 

Ziyarette Bolvadin halkının yeni bir Kapalı Spor Salonu çağrısına cevapsız kalmayan Taytak, Bakan Bak ile yapılan görüşmede yeni bir Kapalı Spor Salonu’nun yapılması sözünü almış oldu.  

Taytak ayrıca, Taşoluk Belediyesi Kadın Güreş Kulübü sporcularını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya getirdi.

Afyonkarahisar ziyaretleri çerçevesinde Hem Bolvadin hem de Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Kasaba halkının Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili taleplerini alan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek hem talepleri iletti hem de bakanlığın ilimizdeki çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

“BOLVADİN’E YENİ KAPALI SPOR SALONU KAZANDIRMALIYIZ”

Bolvadin halkının yeni bir Kapalı Spor Salonu çağrısına cevapsız kalmayan Taytak; “Bolvadin ilçemiz nüfusuyla ilimizin büyük ilçelerindendir. 

İlçemizde çok sayıda ortaöğretim ve üniversite öğrencisi bulunmaktadır. Diğer ilçelerimizin tümünde kapalı spor salonları bulunmaktadır. 

Bolvadin ilçe merkezinde 7000 metrekarelik alanda Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ait arsanın üzerinde kapalı spor salonu bulunmaktaydı.  

Bolvadin Kapalı Spor Salonumuz 2020 yılında çeşitli bahanelerle yıkılmıştı. Bu tarihten sonrada Bolvadin Kapalı Spor Salonu için hiçbir çalışma yapılmamıştır. 

Bolvadinli hemşerilerimiz yıllardır salonlarına kavuşmayı beklemektedir. Günlerdir kendileri tarafından çağrılar alıyorum. 

Gerek gazetelerden gerek ziyaretlerim esnasında. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Bey’i makamında ziyaret ettim. 

Ayrıca spor alanında başarılı çalışmalara imza atan Afyonkarahisarlı sporcularımıza yenilerinin eklenmesi açısından kapalı spor salonumuza bir an önce kavuşmamız şarttır. 

Bakanımız Bolvadinli vatandaşlarımıza sözümüz olsun en kısa zamanda gerekli adımları atacağız dedi.” dedi.

“ŞAMPİYONLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Taytak, “Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçemiz Taşoluk Belediyesi Kadın Güreş Kulübü, 2014 yılında kurulmuş olup, kurulduğu tarihten bu yana çok sayıda Türkiye ve Avrupa dereceleri elde etmiştir.

Kulübümüz kasaba kulübü olmasına rağmen kendi imkanları ile birçok başarılar elde etmiştir. 

Ancak sporcularımız profesyonelleştikçe mevcut şartlar yetersiz hale gelmiştir. 

Dünya’da ve Avrupa’da bayrağımızı dalgalandıran Taşoluk Belediyesi Güreş Kulübümüzün şampiyon kızları ve kulüp yönetimi ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ettik.  

Bakanımız genç kızlarımızı başarılarından dolayı tebrik ederek, bundan sonra kulüp için gereken desteği vereceğini ifade ederek, her birine ayrı ayrı başarılar diledi.” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a Afyon mermerinden yapılmış saat hediye etti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Spor #Ziyaret #Bakan #GSB 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı