Müsabakalara 151 sporcu katılıyor

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Minikler ve Küçükler Yüzme Müsabakaları, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda başladı. Toplamda 151 sporcu, kentin gençlik ve spor potansiyelini sergilemek üzere mücadele edecek

Spor 11.01.2024 10:34:07 0
Müsabakalara 151 sporcu katılıyor

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Minikler ve Küçükler Yüzme Müsabakaları, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda büyük bir heyecanla başladı. 

Toplamda 151 genç sporcu, yüzme yeteneklerini sergilemek ve kentlerini temsil etmek üzere mücadele ediyor.

Açılış törenine, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, antrenörler ve sporcuların yanı sıra sporseverler de yoğun ilgi gösterdi. 

İl Müdürü Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar spor şehri. İnşallah yüzme branşında da bu ön çalışmalarımız sayesinde çok tecrübeli sporcularımız olacak. 

Afyon su sporlarında, yüzme branşında sporcu yetiştirme noktasında ciddi mesafe alacak. İnşallah Avrupa'da Dünya kürsüsü gören sporcular yetiştireceğiz" dedi.

Müsabakalara katılan sporculara başarılar dileyen Kasapoğlu, gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlenen etkinliğin kent sporu için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

#Afyonkarahisar #YüzmeMüsabakaları #OkulSporları #GençlikVeSpor #SporHaberleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: müsabakalara 151 sporcu katılıyor

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı