Özel Yürekler Yıl Sonu Sergisi

Özel Yürekler Yıl Sonu Sergisi

Yaşam 15.06.2023 16:46:00 0
Özel Yürekler Yıl Sonu Sergisi

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Faruk Özkara, Hüseyin Sümer binasında düzenlenen Özel Yürekler yıl sonu sergisine ilişkin bir açıklama yaptı. Özkara, serginin engelliler tarafından üretilen eserlerin sergilendiği bir platform olduğunu vurgulayarak, bu etkinliğin engellilerin yaratıcılıklarını ortaya koyduğu ve toplumla etkileşim kurma fırsatı sağladığını belirtti.

Özkara, sergilenen eserlerin büyük bir başarı örneği olduğunu ifade ederek, engellilerin el becerilerini geliştirme ve özgüvenlerini artırma açısından bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını söyledi. Ayrıca, engellilerin toplumda kabul görmeleri ve kendilerini ifade etmeleri için böyle platformların gerekliliğine dikkat çekti.

TSD Afyonkarahisar Şubesi yönetiminin engellilerin yeteneklerini sergileme ve toplumla etkileşim kurma imkanını sağlamak adına büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan Özkara, engellilik konusunda farkındalık yaratma ve toplumsal duyarlılığı artırma hedeflerine de değindi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Yürekler Sergisi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı