Özkaya, 'Basın Çalışanları Demokrasilerin Olmazsa Olmazıdır'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada basın çalışanlarının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurgulayarak, gazetecilere teşekkür etti

Gündem 9.01.2024 17:12:35 0
Özkaya,

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak basın çalışanlarını tebrik etti. 

Özkaya, gazetecilerin demokratik toplumların olmazsa olmaz unsuru olduğunu belirterek, bu önemli görevi üstlenen basın çalışanlarına teşekkür etti.

Açıklamasında, gazetecilerin zor ve ağır şartlarda kamuoyunu bilgilendirdiğini ve dünyanın birçok noktasındaki olaylardan haberdar ederek önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden 

Milletvekili Özkaya, Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gazetecilere yönelik önemli projeler ve sosyal haklara yönelik düzenlemelerin AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirildiğini söyledi.

Özellikle Afyonkarahisar'da gazetecilere yönelik yapılan çalışmalara dikkat çeken Özkaya, gazetecilere konut üretimi gibi desteklerin sağlandığını ve yayın hayatlarını sürdürebilmeleri adına çeşitli imtiyazların kendilerine tanındığını belirtti. 

Ayrıca, gazeteciliğin asgari şartlarını taşıyan ilkeli, dürüst, tarafsız ve doğru habercilik anlayışına vurgu yaparak bu değerlere sahip gazetecilere duyulan ihtiyacı dile getirdi.

Son olarak, basın çalışanlarının fedakarlıkla yaptıkları çalışmaları takdirle karşılayan Milletvekili Özkaya, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek sağlık, başarı ve esenlikler diledi.

#ÇalışanGazetecilerGünü #AliÖzkaya #Basın #Demokrasi #Gazetecilik #Tebrikler


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false