Saadet Partisi'nden Afyon’da 'Fikir Duvarı' Etkinliği

Saadet Partisi, yerel seçimlere yönelik Afyonkarahisar'da 'Fikir Duvarı' etkinliği düzenliyor. Vatandaşların sorunları ve çözüm önerilerini toplayacak etkinlik, 6 Ocak Cumartesi günü Zafer Meydanı'nda gerçekleşecek

Gündem 6.01.2024 10:57:48 0
Saadet Partisi

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yaklaşan yerel seçim öncesi toplumun nabzını tutmaya devam ediyor. 

İl Başkanlığı, 6 Ocak Cumartesi günü Zafer Meydanı'nda gerçekleştireceği "Fikir Duvarı" etkinliği ile Afyonkarahisar'ın sorunlarına çözüm önerilerini vatandaşlardan alacak.

Etkinlik kapsamında oluşturulacak "Fikir Duvarı"na yazılacak olan öneri ve düşünceler, etkinlik sonrasında detaylı bir rapor haline getirilerek şehrin sorunlarına dair farklı bir içerik oluşturulması planlanıyor. 

Saadet Partisi, böylece yerel yönetim için vatandaşların fikirlerine doğrudan kulak verecek ve onların sorunlarına çözüm üretecek bir platform sunmuş olacak.

Tüm vatandaşları etkinliğe davet eden Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, her kesimden insanın saat 17.00'ye kadar devam edecek olan etkinlikte görüşlerini paylaşmalarını talep ediyor. 

"Fikir Duvarı" etkinliğiyle, demokratik bir katılım ve toplumun daha etkin bir şekilde yönetim süreçlerine katılması hedefleniyor.

#SaadetPartisi #FikirDuvarı #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #SorunÇözümü #Demokrasi


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli