Şahin; Genç kadro ile birlikteyim

Şahin; Genç kadro ile birlikteyim

Gündem 30.09.2022 17:17:00 0
Şahin; Genç kadro ile birlikteyim

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, 1-2 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Baro seçimlerinde yeniden aday olmasını, genç kadronun isteği üzerine olduğunu söyledi.

 

Şahin, Baro seçimleri öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, soruları yanıtladı.

Baro Başkanlığı için önceden aday olmayacağım diye bir söz söylemediğini belirten Şahin, adaylığı düşünmüyorum diye birkaç yerde söylediğinin altını çizdi.

Yeniden adaylığının gündeme gelmesinin genç avukatarın sayesinde olduğunu dile getiren Şahin, “Aslında baro hizmet binasını açıp bu görevi bırakmayı düşünüyordum. Düşünmüyorum dedim. Bir hedefim vardı. Bir hayalim vardı. Kadın meslektaşlarım benim yönetimlerimde yer almıştı. Şu anda 10 üyemizin 4’ü kadın. Geçtiğimiz dönemlerde birlikte çalıştığımız kadın arkadaşlarımıza aday olun dedim. Destek vereceğimi söyledim. Ama olmadı. Ama ilerleyen zamanlarda Afyon barosunda kadın meslektaşımızı baro başkanı olarak göreceğiz. Böyle bir düşüncemiz vardı. 15 gün kaldı. Ne bizden ekip arkadaşlarımızdan ses çıktı ne de karşı taraftan bir ses çıktı. Adeta bir sessiz gemi gibi baro, başkan adayı olmayan bir seçime doğru gidiyordu. Bu konuda ciddiydim. Hatta bu hafta tatildeydim. Biletlerimi bile almıştım. Ben eski çalışma arkadaşlarımla çalıştım. Listemiz bütünüyle yenilenmedi. Karşı taraf tamamen yeni biz ise tamamen eski. Değişimin bir cazibesi var. Yapılan istişareler sonucunda yeniden aday oldum” diye konuştu.

 

BASIN SÜREKLİ DESTEK OLDU

 

Baro Başkanlığı döneminde Afyonkarahisar basınından sürekli destek gördüğünü dile getiren Başkan Şahin, yeni dönemde de Baro ile Basının iyi ilişkiler içerisinde bir çalışma sergileyeceğinden emin olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar Baro seçimleri 1-2 Ekim’de gerçekleşecek.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Şahin; kadro birlikteyim

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 29 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Salı 30.8 ° / 17.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31 ° / 18.1 ° Güneşli