Sahnede Sürpriz

Afyonkarahisar'da bulunan Ted Afyon Koleji sahnesinde sergilenen "Can Erik" adlı tiyatro oyununun sonunda oyuncu Nami Esatgil'e bir doğum günü sürprizi düzenlendi.

Kültür-Sanat 1.06.2023 18:34:00 0
Sahnede Sürpriz

Afyonkarahisar'da bulunan Ted Afyon Koleji sahnesinde sergilenen "Can Erik" adlı tiyatro oyununun sonunda oyuncu Nami Esatgil'e bir doğum günü sürprizi düzenlendi. Afyon'da Tiyatro Zamanı etkinlikleriyle tanınan gazeteci Ömer Mazi, sezonun son oyunu olan Can Erik'in finalinde sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. 

Bu esnada sahne arkasından Side Mazi, doğum günü pastasıyla sahneye girerek doğum günü olan Nami Esatgil'e sürpriz yapmış oldu. 

İpek Tanrıyar, Murat Tavlı, Efsane Geçen gibi oyuncular ve seyircilerin alkışları arasında doğum günü pastasını üfleyen Esatgil, "40 yıllık sahne hayatımda ikinci kez doğum günümü oyun sonrası böyle bir sahnede kutluyorum. Çok teşekkür ederim. Afyon benim için unutulmaz bir yer olacak. Bu gece bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gazeteci Ömer Mazi, "Altı sezon boyunca birçok oyun getirdik. Bugüne kadar sahnede doğum günü kutladığımız üçüncü oyuncu oldu. Geçen sezon TRT'de yayınlanan '80'ler' dizisinde Butik Ali karakterini oynayan Hakan Bulut'a sahnede doğum günü sürprizi yapmıştık. 

Bu sezon ise Nami Esatgil'in doğum günü olduğu için ona da böyle bir jest yapmak istedik. Afyonkarahisar, tiyatroya verdiği önem ve bu tür güzel jestleriyle anılan bir şehir olma özelliği taşıyor. Bu sezon başka bir güzellik de Kibarlık Budalası oyununda rol alan Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu çiftinin kısa bir süre önce evlenmeleriydi. Afyonkarahisar'a geldiklerinde onlar için Aforia Termal otelinde balayı odası hazırlatarak güzel bir jest yapmıştık" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Sahnede Sürpriz

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.2 ° / 0.9 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 3.4 ° Güneşli