Sanayi Çırakları Halı Sahada Buluşuyor

Hocalar Mesleki Eğitim Merkezi'nde sanayide çalışan öğrenciler, hafta sonları düzenlenen halı saha maçlarıyla stres atıyor ve sosyal etkileşimde bulunuyor

Spor 20.12.2023 15:25:57 0
Sanayi Çırakları Halı Sahada Buluşuyor

Hocalar Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, haftada 6 gün boyunca sanayide çalışarak mesleklerini öğreniyor ve harçlıklarını kazanıyor. 

Bu yoğun tempoya rağmen, öğrenciler hafta sonlarını halı saha maçlarıyla değerlendirerek stres atıyor ve sosyal bir ortamda bulunmanın keyfini yaşıyor.

Hocalar Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedefleyerek öğrencilere destek oluyor. 

İlçe Müdürlüğü, öğrencilere yönelik olarak sanayide çalışanları bir araya getiren ve sosyal etkileşimi artıran hafta sonu halı saha etkinlikleri düzenliyor. 

Bu sayede öğrenciler, iş temposundan uzaklaşarak eğlenceli ve rekabet dolu maçlarda buluşuyorlar.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Yalçın, öğrencilere hafta sonları halı saha maçlarıyla dinlenme ve sosyalleşme imkanı sunduklarını belirtti. 

Yalçın, "Öğrencilerimiz haftada 6 gün boyunca sanayide çalışıyor. Hafta sonları ise dinlenmeleri ve sosyalleşmeleri önemli. 

Biz de onlara bu imkanı sağlayarak hem eğlenceli vakit geçirmelerini hem de spor alışkanlığı kazanmalarını destekliyoruz" dedi.

Öğrenciler, hafta sonları düzenlenen halı saha maçlarının eğlenceli ve eğitici olduğunu ifade ederek, hem stres attıklarını hem de bir arada olmanın keyfini yaşadıklarını belirttiler. 

Hocalar Kaymakamı Hakan Kara ise öğrencilerin halı saha maçlarının devam edeceğini ve sporun önemini vurguladı.

#SanayiÇırakları #HalıSahaMaçları #SosyalEtkileşim #GençlikveSpor #MeslekiEğitim


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı