Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'tan TOGG Markalı Araçla İlgili Açıklama

Sandıklı Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Adnan Öztaş, CHP'li Burcu Köksal'ın TOGG marka makam aracını geri alıp AK Partili başkana verdiler” başlıklı haber üzerine açıklamalarda bulundu.

Siyaset 31.05.2024 17:31:25 0
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş

Sandıklı Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Adnan Öztaş, CHP'li Burcu Köksal'ın TOGG marka makam aracını geri alıp AK Partili başkana verdiler” başlıklı haber üzerine açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztaş, haber içeriğinde söz edilen TOGG marka aracın, 01 Nisan 2024 tarihine kadar dönemin Birlik Başkanı Mehmet Zeybek'in kullanımı için Afyonkarahisar Belediyesi’ne geçici olarak tahsis edildiğini belirtti. 

Süresi dolan aracın, Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından Çevre Hizmetleri Birliği’ne iade edilmediğini, sözlü görüşmelerin ardından teslim edilmeyen araç için 15.05.2024 tarihinde yazılı talep gönderildiğini ve aracın 16.05.2024 tarihinde saat 17:45'te Birlik’e teslim edildiğini açıkladı.

Yanlış Bilgilerin Düzeltilmesi

Haber içeriğinde yer alan, "seçim biter bitmez bir saat içinde aracı teslim edin" ifadesinin doğru olmadığını vurgulayan Öztaş, Birlik Meclis Toplantısı'nın 14.05.2024 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında yapıldığını ve toplantının hemen ardından belirtilen durumun gerçekleşmediğini söyledi.

Suçlayıcı İfadeler ve Gelişmeler

Öztaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Çevre Hizmetleri Birliği’ni suçlayıcı ifadeler kullandığını belirtti. 

Toplantının hemen ardından, 17:00'de "Taşınmaz Teslimi" konulu bir evrakın Birliklere teslim edildiğini ve bu yazıda, Belediye'nin ihtiyaçları nedeniyle taşınmazların boşaltılması talimatının verildiğini ifade etti. 

Mağduriyet Algısı ve Kamuoyunu Bilgilendirme

Adnan Öztaş, Burcu Köksal'ın göreve geldikten sonra makam odasında böcek araması yaptırdığı ve TOGG aracı üzerinden mağduriyet algısı oluşturma çabası içinde olduğunu öne sürdü. 

Bu açıklama ile yaşanan olaylar hakkında doğru bilgiyi kamuoyuna sunmayı amaçladığını belirtti.

#SandıklıBelediyesi #AdnanÖztaş #BurcuKöksal #TOGG #ÇevreHizmetleriBirliği #Afyonkarahisar #KamuoyuAçıklaması


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.5 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazar 27.1 ° / 12.4 ° Güneşli