Sandıklı Spor Kompleksi 9 farklı branşta hizmet verecek

Sandıklı Belediye tarafından yaptırılan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi, kapılarını açmak için gün sayıyor.

İlçeler 19.11.2022 12:35:00 0
Sandıklı Spor Kompleksi 9 farklı branşta hizmet verecek

Afyonkarahisar’da görev yaptığı sürece önemli hizmetlere imza atan ve adını unutulmayan valilar arasında yazdıran Vali Gökmen Çiçek’in adı verilen Spor Kompleksini yerinde gören Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yetkililerden bilgiler alarak yapılan çalışmaları inceledi.

Toplamda 6 bin 420 metrekarelik bir alana yapılan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi, 1000 kişi seyirci kapasite olacak olup içerisinde, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal’ın yanında 9 farklı branşa hizmet verecek şekilde planlandı.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl; “İlçemize kazandırmış olduğumuz Spor Kompleksimizi artık bitirdik. Bu şehrin güzel insanlarına, güzel evlatlarına, yaklaşık 50 yıl hizmet edebilecek muhteşem bir eseri çok yakında açıyoruz. 1000 kişi seyirci kapasitesine sahip tüm branşları kapsayan, ulusal turnuvaların yapılabileceği bu salon için emeği geçen kıymetli Valimize, Spor Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false