Şehit Ailelerinden Taytak'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi, Taytak'ı ziyaret etti

Siyaset 13.06.2023 15:56:00 0
Şehit Ailelerinden Taytak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yönetimi ve şehit babalarını Gazi Meclis'te misafir etti.

Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Milletvekili Mehmet Taytak'a, şehit ailelerine ve gazilere gösterdiği ilgi ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Taytak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettiği gibi, 'Şehitlerimiz inanmış bir kalbin, sarsılmaz milli şuurun kaynağıdır' dedi. Bizler 43 yıldır binlerce şehit verdik ve bu acıları yaşatmayı sürdüreceğiz. 

Ülkemiz terörle mücadelede önemli adımlar atmıştır ve bundan sonra güçlü bir devlet, mutlu bir millet anlayışıyla yaşayacağız. Şehitlerimiz bizim gururumuzdur ve onların ailelerinin hakları vardır. Elimden geleni yaparak sizleri rahatsız etmeyecek bir noktaya getirmek için çaba göstereceğim. 

Şehit ailelerimizin ve şehit aile kartlarının ne anlama geldiğini biliyoruz ve bu konuda çalışmalarımız var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi.

Şube Başkanı Kumartaşlı ise Taytak'a seçimler ve milletvekilliği için başarılar dileyerek, şehit ailelerine ve gazilere gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı