Şehit babası vefat etti

Şehit J.Asb.Bçvş. Vural Şahin'in Babası Osman Şahin vefat etti

Yaşam 8.06.2023 17:04:00 0
Şehit babası vefat etti

Şehit J.Asb.Bçvş. Vural Şahin'in Babası Osman Şahin Vefat Etti

Tunceli'de 17 Şubat 1997 tarihinde şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Vural Şahin'in babası, Osman Şahin (1937 doğumlu), bugün tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Şehit babası olan Osman Şahin, Türkiye'nin özverili evlatlarından birini kaybetmenin derin acısını yüreklerinde hisseden aile fertleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze töreni yarın (9 Haziran 2023 Cuma) gerçekleştirilecek olup, İscehisar Doğlat Köyü'nden kaldırılacak. Şehit babası Osman Şahin, Cuma namazını müteakip son yolculuğuna uğurlanacak. Bu zorlu süreçte, aile ve yakınları, sevenleri ve toplumun birçok kesimi, Şahin ailesine destek ve başsağlığı dileklerini iletmek amacıyla cenaze töreninde bir araya gelecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Osman Şahin'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayımladı. Dernek başkanı, ailenin bu büyük kaybında yanlarında olduklarını ve dernek olarak tüm imkanlarıyla desteklerini sunacaklarını belirtti.

Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, Afyon Şehit Gaziler Derneği Başkanı olarak, dernek üyeleri adına da Osman Şahin'in vefatından dolayı başsağlığı dileklerini iletti. Kumartaşlı, şehit ailesine moral ve destek sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Osman Şahin'in vefatı, ülkemizin vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine verilen değeri bir kez daha hatırlatırken, tüm milletimizin birlik ve beraberlik içinde şehit ailelerinin acılarına sahip çıkması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Osman Şahin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise baş sağlığı diliyoruz.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Şehit babası vefat

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı