Şehit Halil İbrahim Atasagun'un ailesiyle birlikte kutladılar

Şehit Halil İbrahim Atasagun'un ailesiyle birlikte kutladılar

İlçeler 15.06.2023 17:27:00 0
Şehit Halil İbrahim Atasagun

Afyonkarahisar'ın Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Kaymakam Doğan Can Kandemir, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak ve Şehit Halil İbrahim Atasagun'un babası Salih Atasagun ile Şehit annesi Hanife Atasagun, Jandarma Teşkilatı'nın 184. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla ilçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Aydın ve Jandarma personelini ziyaret etti.

Ziyaret, Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde gerçekleşti ve Jandarma Teşkilatı'nın 184. Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutlamak amacıyla yapıldı. Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Kaymakam Doğan Can Kandemir, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak ve Şehit Halil İbrahim Atasagun'un ailesinden Salih Atasagun ve Hanife Atasagun, ilçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Aydın ve Jandarma personeline ziyarette bulundu.

Bu anlamlı ziyaret, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünde saygı ve minnet ifadesi olarak gerçekleştirildi. Çobanlar Belediye Başkanı, Kaymakam, Belediye Başkanı ve Şehit aileleri, Jandarma personeline verilen hizmetler ve fedakarlıklar için teşekkürlerini iletmek ve Jandarma Teşkilatı'nın önemine vurgu yapmak amacıyla bir araya geldi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı