Şehit Kerim Üye İlkokulu'nda Karne Heyecanı

Afyonkarahisar'ın Şehit Kerim Üye İlkokulu'nda düzenlenen karne töreni, Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin ailesi, yetkililer ve öğrencilerin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti

Gündem 20.01.2024 12:39:43 0
Şehit Kerim Üye İlkokulu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bulunan Şehit Kerim Üye İlkokulu'nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. kanaat dönemi karne töreni düzenlendi. 

Törene, Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin babası Süleyman Üye, annesi Fatma Üye, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail Kumartaşlı, 

Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü, Mustafa Günay, Ahmet Aksoy ile okul/kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, törende yaptığı konuşmada, "Başarılarla dolu geçen 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona eriyor. 

Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum."

Öğrencilerin okudukları şiirler, sinevizyon gösterileri ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona eren karne dağıtım töreni, öğrencilere ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

#Eğitim #KarneHeyecanı #ŞehitKerimÜyeİlkokulu #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı