Sinanpaşa'da Doğalgaz Sevinci: İlk Çaylar Demlendi

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, söz verdiği gibi ilçede doğalgaz bağlantısının yapıldığını duyurdu. Başkan Karaman, ilk doğalgaz bağlantısı yapılan evlere ziyaret gerçekleştirdi

Gündem 3.01.2024 12:57:12 0
Sinanpaşa

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede gerçekleştirdikleri doğalgaz projesinin ilk meyvelerini topladı. 

Başkan Karaman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz verdikleri gibi Sinanpaşa'da doğalgaz bağlantılarının başladığını duyurdu.

Açıklamasında, doğalgazın ilk bağlantısı yapılan evlere ziyarette bulunan Başkan Karaman, Aygün, Yüksel, Biçer, Acar ve Koçyiğit aileleriyle bir araya geldi. 

Burada, doğalgazla demlenen çayı beraber yudumlayan Başkan Karaman, konforlu, ekonomik ve doğa dostu enerji kaynağı olan doğalgazın Sinanpaşa'ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Karaman, açıklamasında projenin gerçekleşmesinde emeği geçen isimlere teşekkürlerini iletti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan'a, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'a, Aksa Müdürü Tuncay Gezer'e, İlçe Başkanı Nuri Köse'ye ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür eden Başkan Karaman, projenin hayata geçirilmesindeki destekleri için Aksa personeline de minnettarlığını ifade etti.

#Sinanpaşa #Doğalgaz #GönülBelediyeciliği 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli