Suçıkan Park Tesisleri'nde ki yenilikler göz kamaştırıyor

Dinar Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel bir simgesi olan Suçıkan Park Tesisleri'nde gerçekleştirdiği revize projesiyle büyük bir değişime imza attı.

İlçeler 24.06.2023 10:23:00 0
Suçıkan Park Tesisleri

Dinar Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel bir simgesi olan Suçıkan Park Tesisleri'nde gerçekleştirdiği revize projesiyle büyük bir değişime imza attı. Belediye Başkanı Nihat Sarı öncülüğünde hayata geçirilen proje, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tesis ziyaretçilerinin dikkatini çekti.

Suçıkan Park Tesisleri'ndeki yenilikler neler mi? İlk olarak Atatürk Anıtı yanında göndere Ay Yıldızlı Türk Bayrağı çekildi, böylece tesis ziyaretçilerine gururla sunulan bir manzara oluşturuldu. 

Ayrıca, Suçıkan'ın eşsiz manzarasını görmek isteyenler için Seyir Terası inşa edildi. Bu teras aynı zamanda düğün çekimleri için de popüler bir mekan haline geldi.

Hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla mevcut mutfağın yenilenmesi de gerçekleştirildi. Yeni mutfağın hizmete açılmasının ardından eski mutfağın yıkımı tamamlandı. 

Ayrıca, Dinar'ın tarihi, kültürel ve efsanelerini yansıtan bilgilendirme levhaları da tesisin yenilenen haliyle birlikte ziyaretçilere sunuldu.

İbadetlerini yerine getirebilmeleri için bir mescit inşa edildi ve abdesthaneler de tesisin bir parçası haline getirildi. 

Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek lavaboların tasarımı yapıldı ve herkesin rahatça kullanabileceği şekilde hizmete sunuldu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu