Şuhut'ta Gençler için Spor Fırsatı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şuhut ilçesinde düzenlenen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı, gençlerin sporla buluşmasını sağlıyor

Spor 20.02.2024 14:07:07 0
Şuhut

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şuhut ilçesinde gençlerin sporla tanışmasını ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak olan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı'nı başlattı. 

Program kapsamında, 486 gencin yetenekleri tespit edilecek.

Programın açılışında konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen programın önemine vurgu yaptı. 

Ayrıca, programın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri de takdir etti.

Kasapoğlu, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde düzenlenen programa destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve çalışma arkadaşlarına içten teşekkürlerini iletti. 

Programın gençlerin spor alanında yeteneklerini keşfetmeleri ve doğru branşa yönlendirilmeleri için önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

Yetenek taramasında başarılı olan gençler, yıllık temel eğitim programına dahil edilecekler. 

Temel eğitimlerini tamamlayan gençler ise kapsamlı testlere tabi tutularak hangi spor branşına yatkın oldukları belirlenecek ve ilgili spor branşlarına yönledirilecekler.

#Şuhut #Spor #Gençlik #YetenekTaraması #SporaYönlendirme #Afyonkarahisar #GençlikveSpor


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: şuhut'ta gençler için spor fırsatı

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı